Många möjligheter?

Just nu känns det lite kaosartat i mitt liv, många möjligheter samtidigt som det känns som om jag står och stampar. Det verkar inte som om jag får någon hjälp heller av folk som kan hjälpa mig. Så det blir väl till att man får göra allt själv….

Att be om hjälp är inget jag tycker om att göra, så att då inte få nån hjälp utan att bara mötas av nonchalans känns extra jobbigt.

Men det ska väl bli ordning på det här också. Nästa sommar har jag ju klarat gymnasiet och då blir det väl till att plugga på universitet :) Om det inte blir så att jag får gå en utbildning jag är intresserad av, eller om jag får något av de jobb jag sökt. Eller… ja, mycket kan ju hända. Och jag har fått höra att jag har för höga mål, men jag måste ha mål och sen får folk tycka att de är för höga om dom vill. Dom har ju inte hört alla mina drömmar och mål.

Ett svar på ”Många möjligheter?”

  1. Bra Jenny tycker att du gör alldeles, klart att man ska mål för sina studier och att sikta högt är finns det ju bara fördelar med så mitt råd till dig är att strunta i vad en del tycker de har säkert inte förstått att ju mer kunskaper man suger i sig desto roligare blir livet. Jag önskar dig all lycka med dina studier och fortsätt på universitet. Kramar till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *