Jobbat klart idag

Nu jobbar jag ju inte så länge i vanliga fall, men tog ut en timmes arbetstidsförkortning idag för att hinna med skolarbetet i livsåskådning. Skönt att kunna ta lite ”ledigt” för att hinna med annat. Det är lite mycket nu med skola och jobb, samtidigt så har jag så härliga lärare.

Förra veckan klarade jag inte av att lösa hela historiauppgiften varpå jag skrev till läraren att jag kände mig blåst som inte klarar av det. Fick till svar att så ska jag absolut inte känna utan den där uppgiften ska läraren hjälpa mig att förstå :)

Härligt att se att det finns lärare som bryr sig och som vill lära ut, istället för de som jag tidigare råkat ut för som inte lyssnar när man vill ha hjälp och dumförklarar en gång efter annan. Vissa lärare körde med straff där man aldrig visste vad som gällde. På fritt val fick alla elever utom jag göra vad dom ville, jag var tvungen att stanna kvar i klassrummet. Jag avslöjade att en klasskompis fuskade på ett prov och fick straff för det. Och när jag tillslut hade fått ihop fem prickar så fick jag en kall höstdag skrubba skolans ytterväggar med en tvättsvamp.

Det finns mer att berätta, men jag lämnar det till nån annan gång. Nu är det inpluggning av judendomen som gäller :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *